Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Πρόγραμμα συμμετοχής σε κατασκηνώσεις 

για παιδιά εκπαιδευτικών μελών της ΟΛΜΕ.


Συνάδελφοι/συναδέλφισσες

Το πρόγραμμα συμμετοχής σε παιδικές κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών μελών της ΟΛΜΕ θα λειτουργήσει και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά. Σας διαβιβάζουμε την σχετική ανακοίνωση της ΟΛΜΕ στην οποία και περιγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/όλες οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες μόνιμοι και αναπληρωτές που έχουν καταβάλλει, στις Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν, τη συνδρομή τους για το έτος 2016-2017 και δεν έχουν κάνει χρήση της παροχής αυτής για ΚΑΜΙΑ από τις προηγούμενες χρονιές.
Οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποχρεούνται να προσκομίσουν (όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της ΟΛΜΕ):
·         βεβαίωση πληρωμής συνδρομής για την περίοδο 2016-2017,
·         κάρτα μέλους της ΟΛΜΕ.

       Όσοι συνάδελφοι/συναδέλφισσες ενδιαφέρονται, μπορούν να προμηθευτούν την βεβαίωση πληρωμής συνδρομής και την κάρτα μέλους από τα γραφεία της ΕΛΜΕ Κοζάνης (Πανδώρας 2, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικόλαου) την Πέμπτη 25-5-2017 από τις 20:30. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6944189783 και 6937126671.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου